I ove subote na OBN-u najgledaniji show na Balkanu

“Zvezde Granda” nastavljaju se i ove subote u 20 sati u programu TV OBN. Kraj je prvoga kruga, svi aduti su na sceni i posljednji vlak se hvata za nastavak natjecanja u najgledanijem showu na Balkanu.

Najbolja atmosfera, dobro raspoloženje i večer muzike i pobjede i ove subote zadovoljit će sva vaša čula.

Iako je počelo svađama oko kriterija, završilo je izborom 10 kandidata za naredni krug.

Marija Šerifović i Dragan Stojković Bosanac ustali su protiv Saša Popovića i žirija produkcije. Njihovi argumenti su jasni, produkcija ih ne smatra dovoljno ozbiljnima i propušta kandidate unatoč njihovom nergativnom glasovanju.

Potom je Marija iznervirana stalnim željama da mijenja glas, kazala kako joj neki kandidati izazivaju poremećaj nervnog sustava i da kad neki pjevaju to izgleda kao “da joj po glavi skaču sve neke male životinjice”.

Jelena Karleuša je ponovno optužila žiri kako samo hvale kandidate i daju im lažnu nadu, dok ona nudi savjete i konkretne prijedloge. Aca Lukas je u jednom trenutku, dok je ona izlagala, legao na pod i pravio se da spava u studiju.

To nije omelo plavokosu pjevačicu da dovrši svoje žiriranje. Jednog od kandidata je prozvala Miroslavom Ilićem iz sedamdesetih. Najduhovitiji trenutak emisije dogodio se kada je Marija imitirala Bosanca i njegovu gestikulaciju. To je izmamilo osmjeh i ostatka žirija ali i publike u studiju.

Ne propustite i vi subotnje izdanje Zvezda Granda i sami kraj prvog kruga natjecanja, jer od 20 sati na OBN-u očekuje vas luda zabava.

Be the first to comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: